Söker du efter lediga lokaler?

Hej och välkommen! Jag blir väldigt glad över att se att ni nu är så många som läser min blogg, det gör mig mycket mer motiverad till att skriva fler inlägg. Därför kommer det nu ett till inlägg även om det inte var så länge sedan sist. Idag är min tanke att prata närmare om lediga lokaler för pt i Skåne. Är det intressant för dig är det bara att fortsätta läsa.

När man drivet ett eget företag är det mycket man behöver tänka på och hålla koll på, det är allt från utgifter till lokal och material som behövs. Jag själv har drivit företag under några år nu och det har varit mycket tuffare än jag tänkte, även om det samtidigt har varit väldigt roligt. Under den här tiden har jag lärt mig väldigt mycket, både om mig själv och om företagande. Eftersom jag har drivit mitt företag under ett par år har jag ändå en hel del erfarenhet inom det, därför skriver jag det här inlägget nu. Min tanke är kanske att ni kan ta nytta av det här inlägget, på ett eller annat sätt.

Därför skulle jag även vilja ge er ett tips som ni egenföretagare kanske kan dra nytta av. Jag har nämligen sett ett företag som erbjuder lediga lokaler för pt i Skåne, som jag har förstått det kan du som egenföretagare dra nytta av detta om du på något sätt arbetar med hälsa, oavsett om du arbetar med träning, massage eller stresshantering. Utifrån det jag har läst handlar det om man är sitt eget företag men man är under samma tak som andra egenföretagare. Så om du driver eget företag och letar efter lediga lokaler för pt i Skåne kan jag verkligen tipsa er om att kolla in Sund Rehab, som det här företaget heter.