Släpp tankarna med yoga

God dag alla läsare! En dag kvar innan vi går in i december, tiden har verkligen gått fort under hösten och det gäller att fånga en dag i taget och befinna sig i nuet. Jag har på senare tid börjat lite smått med yoga och det är något som jag finner väldigt lugnande och välgörande för kroppen. Faktum är att det stärker både min fysiska kropp samtidigt som det gör gott för själen, man känner sig verkligen avslappnad efter ett pass. Jag har aldrig varit en person som tycker om träning, även fast lever ett hälsosamt liv och försöker motionera ibland. Tidigare har jag bara gått ut på promenader och det har faktiskt varit den enda formen av motion som jag finner lugnande och rolig. Att gå ut på en promenad kan vara fantastiskt förutsatt att det är härligt väder, vilket inte alltid är en garanti i det här landet. Därför ville jag ha en aktivitet som jag kunde utföra i hemmet när det är grått och tråkigt ute. Så det fick helt enkelt bli yoga och nu i efterhand kan jag verkligen rekommendera det till alla som känner att det vore skönt med något som får en att släppa alla tankar och bara slappna av. Jag tror att vi ibland behöver den typen av aktivitet, den som låter oss lägga undan allting och bara leva i nuet. Det är definitivt någonting som har blivit en del av min vardag och någonting som jag kommer fortsätta med även i framtiden. Vintern har kommit till Östersund och jag är inte särskilt sugen på att bege mig ut på promenader längre, nu stannar jag hemma i värmen och gör yoga istället. Det tycker jag ni ska göra också! Ha det så bra nu och så hörs vi snart igen, för det kommer fler inlägg framöver!